Casa d'hostes a Benin

«Le coin des amis» és el petit alberg que en Sebastien Kokodoko ha construït arran de mar a la platja de Grand Popo (Benin), un paisatge encara verge.

En Sebastien és un emprenedor que des de ben jove es dedica al turisme fent de guia als grups que visiten aquella zona d'Àfrica occidental. Cap al 2002 va iniciar un projecte per a construir una petita casa d'hostes i així poder complementar el servei de guia navegant pel riu Mono amb un servei d'allotjament i restaurant.

Sempre ha estat una persona sensible a la situació dels més desafavorits i aquesta iniciativa no es limitava a ser un simple projecte «empresarial» sinó que també es preocupava d'ocupar a nois del carrer.

A Dugú vam creure que calia ajudar-lo per a acabar de construir els bungalous i per això, entre el 2004 i el 2007 li vam fer un microcrèdit de 600 euros per a reiniciar els treballs de construcció que estaven aturats.

Tot plegat va costar una mica però finalment va aconseguir acabar el projecte i ampliar el nombre de serveis turístics per a oferir. Per a conèixer el projecte de més a prop podeu consultar-ne el seu web Coin des amis.

Utilitzem cookies només per a guardar l'idioma seleccionat / Utilizamos cookies únicamente para guardar el idioma seleccionado